Od penzionerske pomoći ću kupiti ku*tone

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Od penzionerske pomoći ću kupiti ku*tone"

Nećete verovati na šta će penzioner i počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić da potroši 5.000 dinara jednokratne pomoći koje je juče dobio od Vlade Srbije.

Na pitanje da li se opario i šta će sa 5.000 dinara, Mrkonjić je šokirao svojim odgovorom:

- Kupiću kurtone! - ispalio je Mrka kao iz topa i dodao:

- Što? Mislite da mi ne trebaju?

Mrkonjić je dodao da mu ova pomoć znači, ali ne toliko jer je njegova penzija dovoljno velika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Moja penzija je velika, za 55 godina staža i 10 odlikovanja, imam ih više od članova Vlade i Tome zajedno, lepo sam zaradio. Ali treba da imam i veću penziju - poručio je Mrka, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PENZIONER MRKA zna sta ce sa 5.000 dinara pomoci od Vlade POTROSICU IH NA KONDOME

Izvor: medio.rs, 24.Nov.2016

Penzioner i počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić tvrdi da će za 5.000 dinara jednokratne pomoći koje je juče dobio od Vlade Srbije kupiti kondome!..Na pitanje da li se opario i šta će sa 5.000 dinara, Mrkonjić je šokirao svojim odgovorom:..- Kupiću kurtone! - ispalio je Mrka kao iz topa...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.