Objavila je selfi svoje ćerke, a onda je pogledala malo bolje sliku i ZALEDILA SE (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavila je selfi svoje ćerke, a onda je pogledala malo bolje sliku i ZALEDILA SE (FOTO)

Džesika je objavila selfi koji je njena ćerka Hejli slikala sa svojim bratom Koltonom u pozadini. Međutim, tu ništa ne bi bilo čudno da se na slici nije pojavio još jedan čovek.

Da li primećujete gospodina sa desne strane? Džesika tvrdi da taj čovek nije bio sa porodicom tog dana i da nije bilo nikog drugog na mestu gde su pecali.

Jedine osobe koje su bile prisutne su njena deca i njihove deke, prenosi mashable.com.

Društvene mreže su odmah počele da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << komentarišu da je u pitanju duh, dok drugi kažu da je ovde urađen fotošop.

Šta vi mislite o ovoj slici? Napište na svoje mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) Objavila je selfi svoje ćerke, a onda na slici ugledala NJEGA i ZALEDILA SE

Izvor: Kurir, 03.Mar.2017

...A onda je usledio šok kada je na njoj sa desne strane ugledala fotografiju nepoznatog gospodina Džesika tvrdi da taj čovek nije bio sa porodicom tog dana i da nije bilo nikog drugog na mestu gde su pecali..Jedine osobe koje su bile prisutne su njena deca i njihove deke..Društvene mreže su odmah...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.