Novosadski sveštenici vožnjom po pešačkoj zoni hteli da provere da li Bog voli pešake

Izvor: Njuz.net, 23.Apr.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski sveštenici vožnjom po pešačkoj zoni hteli da provere da li Bog voli pešake

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePešaci, kao ni drugi ljudi, nisu pošteđeni iskušenja/FOTO: mojnovisad.com

NOVI SAD, 23. april 2015, (Njuz) – Sveštenici koji su juče vozili pešačkom zonom u Novom Sadu samo su hteli da provere da li Bog voli pešake i da li će ih spasiti od neposredne opasnosti, saznaje Njuz.
Prema navodima iz izvora u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, u životu se svako suočava sa različitim vrstama iskušenja, a toga nisu pošteđeni ni pešaci.
- Iskušenja vrebaju sa svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << strana, a ko je pozvaniji da pred vernika stavi iskušenje nego sveštenik? Dvojica naših kolega želeli su na licu mesta da provere da li među šetacima ima, ne daj Bože, onih koji ne veruju, jer bi takvi, da ih je bilo, sigurno bili zgaženi – kaže naš sagovornik.
To što niko nije nastradao, smatra izvor iz SPC, govori da među srpskim pešacima i dalje ima dosta vernika i da Bog pazi na njih.
- Bio je, doduše, tu neki poluvernik koji je fotografisao naše kolege tokom procesa kušnje, ali se pokazalo da Bog voli čak i takve koji hodaju po tankoj žici između vere i nevere. Nadamo se da će odabrati pravi put, a moje kolege su mu, čisto radi podrške i podsticaja, očitale „bukvicu“  – izjavio je sagovornik Njuza i ocenio da su mediji tu lekciju „krajnje tendenciozno okarakterisali kao vređanje i psovanje“.
Prema njegovim rečima, o tome koliko Bog voli pešake govori i to što je dvojici sveštenika podario tek „Citroen C5″, „što je zasigurno bilo manje iskušenje nego što bi bilo bežanje pred Audijem A8″.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Popovi “nagarili” po pešačkoj zoni (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Apr.2015

Neverovatne scene iz centralne pešačke zone u Novom Sadu. Roditelji su juče panično sklanjali decu pred automobilima za čijim volanima su bili sveštenici SPC...Novosadski mediji prenose da se sve odigravalo u pešačkoj zoni u najstrožem centru Novog Sada, kod Vladičanskog dvora, od kog ima manje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.