Novi zakon zabraniće muškarcima da piju vijagru? Samo uz dozvolu žene će moći da je kupe

Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2017, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi zakon zabraniće muškarcima da piju vijagru? Samo uz dozvolu žene će moći da je kupe

Američki političari su predložili novi zakon kojim bi se zahtevalo od muškaraca da dobiju dozvolu od svojih žena pre nego što kupe vijagru, kako bi se na taj način smanjio broj abortusa.

Zakonodavstvo će zahtevati od svih ljudi da posete dva puta lekara, pre nego što dobiju bilo koji lek za erektilne disfunkcije. Saglasnost od supružnika bi bila obavezna. 

Čovek bi trebalo da se zakune sa rukom na Bibliji da će koristiti lek samo kada ima seksualne odnose sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << partnerkom.

Ovaj predlog se pojavio odmah nakon što je potpisan "informisani postupak", zakon koji omogućava ženama da dobiju savete od lekara 24 sata pre nego što abortitaju.

Drugi zakon koji je nedavno usvojen zahteva da žene pogledaju sliku fetusa i da čuju otkucaje srca pre nego što abortiraju.

Foto: Profimedia, Wavebreak

Zakonski rok za abortus je smanjen na 20 nedelja, osim u slučajevima kada je život majke u opasnosti.

Kongresmenka, koja je medicinska sestra, izjavila je da ona smatra da je neprihvatljivo da poslanici govore ženama šta one mogu i ne mogu da rade sa svojim telom.

Ona takođe planira da podnese predlog zakona da kupci pištolja dobije savetovanje 24 sata unapred od žrtava oružanog nasilja pre kupovine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.