Nikad više tetovaža posvećena dečku!

Izvor: Mondo, 27.Apr.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad više tetovaža posvećena dečku!

Pevačica je zažalila za ovom odlukom, posebno sada nakon raskida

Pevačica Katarina Grujić želi na sve načine da izbriše tragove koji je podsećaju na bivšeg dečka Nemanju Buhu, sa kojim je dve godine bila u vezi.

Iz tog razloga, ona planira da poseti jedan studio za tetovaže kako bi prepravila rečenicu koju je tokom veze istetovirala i posvetila Nemanji.

Želi da objavi njene eksplicitne slike?

"Dok su bili u velikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ljubavi, Katarina je ispod rebara istetovirala rečenicu koju je posvetila Buhi. On je takođe uradio tetovažu zbog nje, a radi se o kruni koju ima i ona, a koju je iscrtao na vratu. Kaća je želela da tetovaža bude na skrivenom mestu, pa je iz tog razloga i uradila u području rebara", rekao je izvor za "Alo".

Rečenica koju je pevačica istetovirala glasi: "Together forever, never apart, maybe in distance, but never in heart" ("Zauvek zajedno, nikad razdvojeni, možda prostorom, ali nikad u srcu").

Ona namerava da na tom mestu uradi novu tetovažu koja će u potpunosti prekriti staru.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Znate i sami da ne pričam o privatnom životu, a pogotovo o bivšoj vezi. Obožavam da se tetoviram, ali sada planiram da na tom delu izvršim određene promene. Neke svoje stare tetovaže ću prepraviti. Svako novo vreme donosi nešto novo, a mi žene volimo ponekad da promenimo neke stvari. Posebno se radujem što ću sada moću da odem i prepravim greške koje sam imala na telu", istakla je Katarina.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.