Nijagarini vodopadi kao Purple Rain

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijagarini vodopadi kao "Purple Rain"

Legendarni muzičar Prince preminuo je u četvrtak, u 57. godini života, i to je vest koja je rastužila milione obožavaoca i poštovalaca njegovog rada širom sveta.

Njegov uticaj na muziku i pop kulturu je nemerljiv, a u SAD-u brojne ličnosti su mu odale počast.

Međutim, najfascinantniji primer jeste sinošnji prizor na Nijagarinim vodopadima, koje su u čast preminulog Prinsa postali ljubičasti.

Naime, jedan od najvećih hitova popularnog pevača je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "Purple Rain", a u četvrtak, 21. aprila - ta pesma dobila je ogroman broj dodatnih klikova na YouTubu.

Nijagarini vodopadi trebalo je, prema planu, da budu ljubičasti zbog rođendana britanske kraljice Elizabete II, međutim svetski mediji javljaju da su ljubičasti i u čast Prinsa.

Dodajmo i to da je magazin Njujorker naslovnicu za broj koji će izaći sledeće sedmice posvetio upravo Prinsovoj  kiši.

Izvor: YouTube/ Casusa Ribeiro

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Snapchat dodao novi filter u spomen na legendarnog Princa

Izvor: NovaEnergija.net, 22.Apr.2016

Legendarni muzičar Prince preminuo je juče u svojoj kući, a društvene mreže su preplavljene od juče postovima u kojima se poznate ličnosti i fanovi opraštaju od ovog velikog muzičara..  . .  . Snapchat je poslednji pozdrav uputio Princu time što je dodao novi filter svojim korisnicima. U...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.