Nek se spremi Crna Gora! The Prodigy dolazi na Sea dance

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nek se spremi Crna Gora! The Prodigy dolazi na Sea dance

Jedan od najuticajnijih svetskih elektronskih sastav The Prodigy, u sredu 15. jula nastupiće na Jazu u okviru morskog poglavlja Egzit Avanture.

The Prodigy će u okviru svetske turneje povodom promocije novog albuma svirati na tek nekoliko lokacija, a među njima se našao i Sea Dance festival.

Šesto studijsko izdanje pod nazivom „The Day Is My Enemy“ izlazi 30. marta i naslediće album „Invaders Must Die“, sa kojim su četvrti put za redom osvojili prvo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << britanske liste albuma! U četvrt veka dugoj muzičkoj karijeri, The Prodigy su prodali više od 25 miliona albuma, a njihovi spektakularni koncerti su prepoznatljivi po neverovatnoj euforiji koju nose.

Nakon 2013. godine, kada su oborili rekord posete glavne bine Egzit festivala sa oko 40.000 euforičnih fanova, očekuje se da The Prodigy na prvom nastupu u Crnoj Gori postave novi rekord na Jazu posle Madone i Rolingstonsa.

The Prodigy su karijeru počeli singlom „Charly“ koji se našao među prva tri najslušanija u Velikoj Britaniji, što je bila odlična uvertira pred objavu prvog albuma „Experience“, te godine jednog od deset najboljih u Britaniji. Potom sledi  „Music for the Jilted Generation“, album sa kog su se izdvojili hitovi „Voodoo People“, „No Good“, „Their Law“, „One Love“ ili „Poison“. Naredni album im je doneo proboj na američko tržište a singlovi „Firestarter“, „Diesel Power“ i nazaobilaznu „Smack My Bitch Up“ su im obeybedili mesto u muyi;koj istoriji.

Ulaznice za Egzit se prodaju po cenama od 5.990, te 3.990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana festivalskog letovanja uz Egzit Avanturu (Egzit + Sea Dance) može se nabaviti za samo 6.990 dinara na sajtu www.exitfest.org. Paketi koji pored ulaznice sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goreće Jaz!

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015

The Prodigy na Sea Dance festivalu!..Foto: MONDO, Petar Stojanović..Najznačajniji svetski elektronski sastav The Prodigy, u sredu 15. jula nastupiće na Jazu u okviru morskog poglavlja EXIT Avanture i tako uveličati ovogodišnju proslavu 15. rođendana festivala, kao i nedavnog osvajanja istorijske...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.