Nasred puta su čuli nasnosnu buku: Zaustavili su auto i prišli provaliji. Tamo su videli 1.000 malih pilića bačenih da umru (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasred puta su čuli nasnosnu buku: Zaustavili su auto i prišli provaliji. Tamo su videli 1.000 malih pilića bačenih da umru (VIDEO)

Služba za zaštitu životinja u istočnoj Engleskoj istražuje zašto je neko bacio 1.000 malih pilića koji su stari samo jedan dan.

- Nikada nisam video tako nešto. To je more žute boje, a buka je neverovatna. Pilići su stari samo jedan dan i zaista su mali - rekao je Džastin Stabs, inspektor za zaštitu životinja.

Nažalost, on je zatekao i veliki broj mrtvih pilića.

Zbog niske temperature, dobrovoljci su skupili piliće u kutije i odneli ih na toplo mesto. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Verujemo da su pilići dospeli ovde iz obližnjeg pilićarnika - rekli su iz službe za zaštitu životinja.

Zaposleni u pilićarniku su pomogli u istrazi, prikupili su preživele piliće i vratili ih nazad, saopštili su iz preduzeća.

- Ova sitna stvorenja ne bi preživela dugo u takvim nepredvidivim vremenskim uslovima - rekao je Stabs i dodaje da mu je neverovatno da je neko bacio ovako male i ranjive piliće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/huffingtonpost.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.