Nada Macura traži savet šta da obuče za ovo leto

Izvor: Njuz.net, 30.Jul.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura traži savet šta da obuče za ovo leto

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNada Macura kaže da ne postoji osoba koja bi joj dala adekvatan savet šta da obuče

BEOGRAD, 30. jul 2014, (Njuz) – Portparolka Hitne pomoći Nada Macura požalila se da ne zna šta da obuče ovog leta.
Kako saznaje Njuz Macura kaže da je u velikom problemu jer za ove vremenske prilike ne samo da ne postoji adekvatna odeća i obuća, već ne postoji ni osoba koja bi joj dala adekvatan savet.
- Kačketi, šeširi i naočare za sunce su ovog leta nepotrebni, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << slojevito oblačenje predstavlja problem jer tokom dana jako sparno pa možete imati problem sa viškom odeće. Zbog česte pojave kiše lagana obuća poput one sa otvorenim prstima ili špagerica nije preporučljiva, dok opet nošenje obuće koja je nepromočiva, na primer gumenih čizama, može izazvati nelagodnost i pojačano znojenje stopala – objasnila je Macura.
- Problem je i odabir odevne kombinacije za boravišni prostor jer u slučaju stalnog provetravanja prostorija temperatura vazduha u stanu može biti nešto niža, dok opet ukoliko se prostor u kome boravite ne provetrava često može biti jako vruće – rekla je ona.
Macura je upozorila građane da ukoliko nemaju odgovarajuću odevnu kombinaciju za ovo leto u periodu od 11 do 17 časova ne izlaze iz svojih domova bez preke potrebe, kao i da preventivno obiđu najbliže butike i pogledaju da li možda mogu da pronađu odeću koja se može nositi u ovakvim vremenskim uslovima.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.