Izvor: Blic, 09.Dec.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISKE STRASTI Slavna Mađarica bez donjeg veša iskopirala Šeron Stoun i pokazala BAŠ SVE

Mađarska manekenka Barbara Palvin snimila je provokativan video, u kojem je oponašala čuvenu scenu Šeron Stoun iz filma "Niske strasti".

Ova 23-godišnja lepotica pokazala je baš sve u vrelom snimku koji je uradila za potrebe magazina Love. U jednom trenutku, baš kao i Šeron, Barbara prekršta noge i otkriva da ispod bele haljine ne nosi donji veš.

Inače, ova manekenka proslavila se zahvaljujući angažmanima za "Victoria's Secret", a specijalizovala se za slikanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kupaćim kostimima i donjem vešu.

Mediji su je povezivali sa slavnim zavodnicima Leonardom Dikaprijom i Luisom Hamiltonom, ali to nikada nije potvrđeno.

Inače, čuvene filmske scene za magazin Love rekreirale su i druge zvezde modelinga, Bela Hadid, Irina Šajk, Kendal Džener i Emili Ratajkovski.

A pogledajte kako to radi Šeron Stoun.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO +18) SLAVNA MAĐARICA ISKOPIRALA ŠERON STOUN: Prekrstila noge i pokazala BAŠ SVE!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2016

...Atraktivna Mađarica je pokazala baš sve u vrelom snimku koji je uradila za potrebe jednog magazina U jednom trenutku, ona je baš kao i Šeron, prekrstila noge i pokazala da nema veš ispod haljine..Barbara se proslavila kampanjama za "Victoria's Secret", a mediji su je dovodili u vezu sa Leonardom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.