Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON TRI GODINE ODLAGANJA Kloi Kardašijan i Lamar Odom potpisali papire za razvod

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan konačno je odlučila da stavi tačku na brak sa košarkašem Lamarom Odomom a njihov razvod biće finalizovan do kraja godine.

Naime, rijaliti zvezda je od braka sa košarkašem odustala još 2013. godine, kada je prvi put potpisala zahtev za razvod braka. Međutim, nekoliko puta je povlačila zahtev, ali sada je rešena da se razvede od problematičnog bivšeg supruga, piše sajt "TMZ".

Prvi put je odložila proces razvoda nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Odom zamalo umro od predoziranja prošle godine. Tada je bivši košarkaš proveo tri dana u komi, a Kloi je bila uz njega.

- Volim Lamara svim srcem i zaista mu želim sve najbolje, ali ono što sada želim je da se ponovo udam i da imam decu - rekla je nedavno Kloi, koja se sada zabavlja sa Tristanom Tompsonom, koji je takođe košarkaš.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KONAČNO JE REŠILA DA GA OSTAVI: Kloi Kardašijan i Lamar Odom potpisali papire za razvod

Izvor: Kurir, 24.Okt.2016, 00:09

...Ona je od braka sa Lamarom odustala još 2013 godine, kada je prvi put potpisala zahtev za razvod braka Nekoliko puta je povlačila zahtev, ali sada je rešena da ga ostavi zauvek..Prvi put je odložila proces razvoda nakon što je Odom zamalo umro od predoziranja Lamar je tada proveo tri dana u komi,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.