Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA METI HAKERA Objavljene eksplicitne fotografije i privatni podaci slavne glumice

Komičarka Lesli Džons našla se na meti hakerskog napada i rasističkih uvreda.

Na njenom zvaničnom sajtu juče ujutru osvanule su njene gole fotografije, kao i kopije vozačke dozvole i pasoša. Objavljen je video gorile Harambea, koji je ubijen u zoološkom vrtu u Sinsinatiju nakon incidenta ranije ove godine, kada je dečak upao u kanal gde borave ove životinje. Ovo je protumačeno kao rasistička uvreda za ovu glumicu afričko-američkog porekla.

Sajt je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugašen, a glumica još nije komentarisala ovaj incident.

Lesli je već nedeljama na meti rasističkih uvreda na društvenim mrežama, otkako je izašao njen film "Ghostbusters" ranije ovog leta. Zbog zlostavljanja koje je preživljavala, Tviter je banovao neke od profila sa kojih su uvrede stizale i obrisao brojne stravične komentare.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.