Muslimanke konačno otvoreno o seksu! Objavljeno uputstvo za halal seks koje objašnjava da...

Izvor: Prva.rs, 17.Jul.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslimanke konačno otvoreno o seksu! Objavljeno uputstvo za "halal seks" koje objašnjava da...

Autorka nije želela da otkrije svoj identitet, već se sve vreme predstavlja pod pseudonimom Um Muladhat.
Glavna tema knjige je da žene mogu preduzeti inicijativu u seksu i da nije sramota da pokažu interesovanje za novim znanjem u krevetu.
Autorka daje ljubavne savete o svemu – od ljubljenja do najboljih poza za seks.
"Mnoge Muslimanke se udaju bez stvarne potrebe da nauče nešto o seksu. Znale su samo za „penis u vaginu“, a veoma malo o tome kako da njihov seksualni >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << život postane još uzbuljiviji. Sve to nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi“, rekla je autorka za Gardijan.
Šaisra Gohir, predstavnica Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji, pohvalila je knjigu, obrazlažući da ona navodi žene da razgovaraju o seksu.

"Krivica koja se vezuje uz seks usađena je kod žena još od detinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopuzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoću to'. Krajnje je vreme da se o seksu otovoreno razgovara“, zaključuje Gohir.
Pratite nas i na Viberu! Izvor: metro.co.uk

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.