Moja mačka izgleda i ponaša se poput nacističkog vođe

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja mačka izgleda i ponaša se poput nacističkog vođe"

Portos ume da bude prava zlica, a i ima visoko mišljenje o sebi. Ima dana kada ne želi da jesti iz posude pa mu je potrebno doneti tanjir ili ga hraniti iz ruke.

Ruskinja Elena Sulejmanjan (44) predstavila je svetu svog mačka Portosa rase sfinks, koji ne samo da izgleda poput Adolfa Hitlera, već se tako i povremeno ponaša. Portos, naime, ponekad ume da bude pravi diktator, pogotovo za vreme jela.

"O, da. Zna biti vrlo zahtevan i prava zlica. Čak tolika da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znam naglas reći kako se duh nacističkog vođe zaista nalazi u njemu. Ima veoma visoko mišljenje o sebi i s vremena na vreme ga moram hraniti iz tanjira ili ruku jer ne želi da jede iz svoje posude", ističe Portosova vlasnica, koja priznaje da mačak ima i svoju nežniju stranu:

"Zna on biti i vrlo umiljat, ali samo kada mu se tako hoće", navodi Sulejmanjan, koja Portosa često vodi na putovanja sa sobom i koja je navikla da joj ljudi prilaze i pitaju je zove li se mačak Adolf.

.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.