Mladoženja spojio magiju iz Harija Potera i Gospodara prstenova  i oduševio je svoju mladu

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladoženja spojio magiju iz "Harija Potera" i "Gospodara prstenova" i oduševio je svoju mladu

Kako bi svojoj budućoj ženi dokazao da magija zaista postoji, jedan mladoženja odlučio je da svoje venčanje začini "magičnom" pticom koja je u sebi spojila magiju iz "Gospodara prstenova" i "Harija Potera".

Umesto da prstenje dobiju od kuma, ovih mladenci dobili su prstenje od bele sove koja neodoljivo podseća na Hedvigu iz Harija potera, ali se zove Bilbo, što je sasvim prigodno ime za sovu koja donosi prtenje.

Mlada nije znala da će na njihovom venčanju prisustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sova, sve dok ona nije doletela sa prstenjem u kandžama.

Zato je bila više nego oduševljena kada je bela ptica poletela ka njima.

Utrenirana sova dostavila je mladencima prstenje i vratila se svom gospodaru.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kad mladoženja spoji magije iz "Harija Potera" i "Gospodara prstenova"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2015

Kako bi svojoj budućoj ženi dokazao da magija zaista postoji, jedan mladoženja odlučio je da svoje venčanje začini "magičnom" pticom koja je u sebi spojila magiju iz "Gospodara prstenova" i "Harija Potera"...Umesto da prstenje dobiju od kuma, ovi mladenci su dobili burme od bele sove koja neodoljivo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.