Misterija: Devojka koja je nestala pre 10 godina, nađena živa u internet kafeu

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija: Devojka koja je nestala pre 10 godina, nađena živa u internet kafeu

Ksiao Jun je nestala 2005. godine i njena porodica je već mislila da je mrtva. Ksiao je, u stvari, živela u raznim internet kafeima blizu grada koji je napustila - Hengdianu u istočnoj Kini.  Nakon veće rasprave sa majkom, devojka je napustila dom u 14. godini.

Kada su je pronašli u Hangzuu koji je na oko 160 kilometara od doma njene porodice, sada 24-godišnjakinja, snažno je zagrlila svoju majku. Svi njeni najbliži su pomislili da je umrla nakon što je nije bilo 10 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << piše thevintagenews.com.

Njenu lokciju je konačno otkrio jedan policajac krajem novembra kad je uhvatio kako koristi lažnu ličnu kartu u jednom kafeu u Hangzuu.

Tokom ispitivanja Ksiao je priznala da je živela u nekoliko internet kafea od kad je napustila dom. Navela je da je nekada radila u kafićima za gotovinu kad bi joj igrači plaćali da igra za njih, ali se najviše oslanjala na milostinju koju je dobijala od stranaca.

Foto: Wikipedia/jmhkorea

Takođe je dane provodila igrajući video-igre, a noću je spavala po internet kafeima ili po javnim kupatilima.

Najpre je odbila da se sretne sa roditeljima, ali su policajci kontaktirali porodicu i svi su se sreli tokom jednog vikenda. Njena majka je izjavila da je tvrdoglava, kao i da je zbog preke naravi imala običaj da grdi ćerku.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.