Miroslav Ilić svuda ima fanove: Pevao sam na albanskoj svadbi!

Izvor: 011vodič.com, 05.Avg.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić svuda ima fanove: Pevao sam na albanskoj svadbi!

07/11/2008 magazin Story intervju broj 166



Miroslav Ilić otkrio je da je bio specijalan gost na jednoj albanskoj svadbi. U razgovoru za “Informer”, pevač je ispričao kako je bio dočekan u Draču, gde je jednom letovao, kao i to kako je bilo na navedenom veselju.
Mladoženja je poželeo da budem gost na svadbi, koja je bila organizovana u jednom crnogorskom hotelu. Ja sam bio iznenađenje za svatove. Baš je bilo lepo, a u jednom momentu sam ustao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i otpevao tri pesme“, rekao je Miroslav za ovaj dnevni list.
Pevač je naveo da je prošlog leta odmarao u Albaniji i da se tamo iznenadio kada je shvatio da ima fanove u toj zemlji.
Moja supruga je poželela da odemo u Albaniju, a zapravo je htela da je odvedem u Drač, da vidi odakle su naši dedovi krenuli put Krfa 1914. godine. Rešio sam da joj ispunim želju i odveo je. Otišli smo u jedan restoran da ručamo, a ona mi je rekla: “Sad se opusti. Ovde niko neće da te juri da se slikaš, da daješ autograme…” Odmah posle toga nam je prišlo nekoliko Albanaca i pital su da se zajedno fotografišemo. Nisu znali srpski, pa smo se sporazumevali nogama i rukama“, naveo je on.

#svet
The post Miroslav Ilić svuda ima fanove: Pevao sam na albanskoj svadbi! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.