Miroslav Ilić održao koncert u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Press, 19.Jun.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić održao koncert u Kosovskoj Mitrovici

U okviru ove manifestacije organizovani su likovna i vajarska kolonija, a najavljeno je otvarenje etno-sajam, kao i pesnički susreti, književne večeri i sabor folklore.
Na ovogodišnjem saboru će, kako je najavljeno, uz kosovske umetnike, učestvovati i umetnici iz centralne Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.
Organizatori ove manifestacije su opština Kosovska Mitrovica i Kulturni centar “Dragica Žarković”, a održavanje su pomogli Ministarstvo kulture Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KOSOVSKA MITROVICA: Miroslav Ilić na Saboru kulturnog stvaralaštva Srbije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2013

Na trgu Šumadija u severnoj Kosovskoj Mitrovici, u okviru 19. Sabora kulturnog stvaralaštva Srbije, oko 5.000 ljudi pevalo sa doajenom srpske narodne muzike Miroslavom Ilićem

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.