Mila Kunis i Ešton Kučer očekuju devojčicu

Izvor: Press, 16.Apr.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis i Ešton Kučer očekuju devojčicu

Kako smo nedavno saznali da je verenica Eštona Kučera trudna, sada izvori za "US Weekly" tvrde da Mila Kunis očekuje devojčicu. 
Ovo neće biti nikakvo iznenađenje za budućeg tatu Eštona koji je šest godina bio u braku s Demi Mur koja ima tri ćerke. Glumac je dugo bio očuh ćerkama Demi Mur, Rumer, Sakut i Taluli koje je glumica dobila u braku s glumcem Brusom Vilisom. 
Iako par još uvek nije javno pričao o trudnoći, Mili Kunis sve jasnije počinje da se vidi trudnički stomačić koji uskoro neće moći da prikrije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE KRIJE TRUDNOĆU: Mila i Ešton čekaju devojčicu

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014

Mili Kunis sve jasnije počinje da se vidi trudnički stomačić koji uskoro neće moći da prikrije..Glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer očekuju devojčicu...Par je pokušao da sakrije Milinu trudnoću, ali su mediji ubrzo saznali. Verenica Eštona Kučera je zaista trudna i američki mediji tvrde...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.