Merilin Menson kolabirao tokom koncerta (VIDEO)

Izvor: Press, 07.Feb.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merilin Menson kolabirao tokom koncerta (VIDEO)

Ovog puta, Menson se onesvestio usred koncerta koji je sinoć održao u kanadskom gradu Saskatun.
Menson je kolabirao tokom izvođenja svog hita "Beautiful People" na "bis". Na snimcima koji su ubrzo osvanuli na JuTjubu, može se videti kako naglo prestaje da peva, tetura se i pada na bini.
članovi njegovog benda su najpre nastavili da sviraju, ali kada su videli da se ne podiže, pritekli su mu u pomoć i sklonili ga sa bine. Prema pisanju sajta TMZ, Menson je nakon pada povraćao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Zasad nema nikakvih informacija o njegovom trenutnom stanju, što je izazvalo veliku zabrinutost među njegovim fanovima.
Prošlog decembra, u švajcarskoj, lekari su Mensonu morali da sa 24 kopči prišuju uvo koje mu je otrgnuto kada ga je neko pogodio staklenim stolom u masovnoj tuči.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merilin Menson kolabirao na nastupu

Izvor: B92, 07.Feb.2013

Samo dva meseca nakon što mu je prišiveno uvo, koje je povredio tokom masovne tuče u Švajcarskoj, kontroverzni pevač Merilin Menson doživeo je još jednu nezgodu...Ovog puta, Menson se onesvestio usred koncerta koji je 6. januara održao u kanadskom gradu Saskatun...Menson je kolabirao tokom izvođenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.