Megan Foks očekuje još jednog dečaka

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Foks očekuje još jednog dečaka

Holivudska glumica Megan Foks očekuje još jednog dečaka, otkrio je njen tata u intervjuu za "Daily mail".

U ekskluzivnom intervjuu, koji je Frenklin Foks, tata slavne glumice dao za britanski tabloid, otkrio je da je njegova ćerka odlučila da braku sa Brajanom Ostinom Grinom pruži još jednu šansu i da par očekuje još jednog dečaka.

Inače, Brajan i Megan su u vezi od 2004. godine i imaju dvojicu sinova, Bodija i Nou, a uskoro će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Megan Foks i njen suprug očekuju dečaka!

Izvor: Svet plus, 25.Jun.2016

Glumački par Megan Foks i Brajan Ostin Grin uskoro će postati roditelji još jednog dečaka, otkrio je otac popularne glumice...Megan Foks je iznenadila javnost kada se pre par meseci na jednom događaju pojavila sa trudničkim stomakom, što je sve nateralo da se zapitaju ko je otac deteta, obzirom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.