Marvel i Sony se udružili za novi film o Spajdermenu

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marvel i Sony se udružili za novi film o Spajdermenu

Sa filmom "Spajdermen: Povratak kući", vraća se jedan od najpopularnijih superjunaka, bliži nego ikada stripovskim korenima, a za tu priliku su se udružili Marvel i Sony.

Superprodukcija koja je koštala 175 miliona dolara nastala je udruživanjem dva giganta, Marvela i Sony-ja, što je redak primer saradnje između dva suparnička studija.

Godine 1999. Marvel je prodao "Spajdermena" kompaniji Sony za sedam miliona dolara, kako se procenjuje.

Otada je čovek-pauk >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << postao Sony-jev zaštitni znak pretvoren u pet filmova koji su mu doneli četiri milijarde dolara između 2002. i 2014. Posle Betmana, najunosniji je crtani lik.

"Spajdermen: Povratak kući" s Tomom Holandom u naslovnoj ulozi Pitera Parkera pretpremijerno će biti prikazan 5. jula.

Ostale važnije uloge tumače Robert Dauni Džunior, Majkl Kiton i Marisa Tomei.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dva holivudska studija sklopila savez zbog Spajdermena

Izvor: Beta, 29.Jun.2017

 Rivalske američke producentske kuće Marvel i Soni su se udružile da bi napravili film "Spiderman: Homecoming", koji je kao nikada dosad blizak stripu na kom je baziran i košta oko 175 miliona dolara."Ovo je jedan od onih momenata koji nisu uvek mogući ali o kojima u Marvelu uvek sanjamo", rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.