Maja Mandžuka glumi u Holivudu

Izvor: Blic, 17.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Mandžuka glumi u Holivudu

U novom holivudskom filmu „Hell Ride”, režisera Lerija Bišopa i u produkciji slavnog Kventina Tarantina, pored Denisa Hopera, Majkla Medsena i Vinija Džonsa, pojavljuje se i naša glumica Maja Mandžuka.

Glavni junaci filma su Medsen, Erik Balfor, Denis Hoper, bivša zvezda fudbalskih terena Vini Džouns, te poznati glumac i bajker Dejvid Karadin, kao i sam režiser Leri Bišop koji igra Pistolera.

- U filmu „Hell Ride” sam se pojavila nakratko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dakle, ja to ne bih ni nazvala rolom već pojavljivanjem - priča Maja Mandžuka koja je, kako kaže, imala divnu saradnju sa svim glumcima na setu.

- Sa Majklom Medsenom sam imala divnu saradnju. Tačnije, sa svima sam imala odličnu i podjednako dobru saradnju, svi su bili divni i sve je bilo veoma profesionalno. To je ogromna i bogata produkcija, tako da je sve bilo na zaista impresivnom nivou - otkriva naša glumica koja se pojavljuje u sceni u kojoj Majkl Medsen priča sa jednim prijateljem u kafani.

„Hell Ride” je akcioni, avanturistički triler, osvrt na špageti vesterne iz šezdesetih godina prošlog veka, sa obiljem pucnjave, krvi, droge, eksplicitnih scena seksa" Film prati priču o razuzdanim životima trojice bahatih motorista Pistolera (Lari Bišop), Genta (Majkl Medsen) i Komančea (Erik Balfor) iz bajkerske bande „Viktors”. Vođa je Pistolero, a nekadašnjeg člana bande tumači slavni Denis Hoper. Njih trojica kreću u odmazdu na suparničku satanističku bajkersku bandu „666”, čije su vođe Bili Vings (Vini Džouns) i Deuš (Dejvid Karadin), kako bi osvetili Čiroki Kusumi (Džulija Džuns), Pistolerovu devojku koju su članovi bande „666” ubili. Na tom paklenom putu, trojica „viktorsa” prolaze kroz priče i događaje pune krvi i seksa. Međutim, do zapleta priče dolazi u trenutku kada ostatak bande „Viktors”, zbog sumanjičavog ponašanja vođe Pistolera, počinje da dovodi u pitanje njegovu posvećenost i želju za osvetom. Još veća frka nastaje kada misteriozni Komanče otkrije neke pikantne detalje i informacije iz Pistolerove prošlosti"

Scenario za film „Hell Ride”, Leri Bišop je počeo da piše pre pet i po godina na nagovor Kventina Tarantina.

- Tarantino mi je rekao da je moja sudbina da počnem da pišem. Takođe mi je rekao da će mi on maksimalno pomoći u tome. Tako je nastao „Hell Ride”, moderna priča, flešbek na filmove o motoristima koji su se snimali šezdesetih godina u B produkcijama - kaže Bišop.

Premijera u Japanu

Film „Hell Ride” je ove godine u januaru prikazan na tradicionalnom festivalu nezavisnog filma „Sundance”, potom u julu na Američkom festivalu fantazije, horora i naučne fantastike, a zvanična premijera filma biće 17. januara u Japanu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maja Mandžuka u filmu sa Majklom Medsenom

Izvor: Mondo, 18.Okt.2008, 16:37

Beogradska glumica pojavljuje se u filmu 'Hell ride', pored Majkla Medsena, Denisa Hopera i drugih holivudskih zvezda.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.