MTV nagrada za “Van Gog”

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV nagrada za “Van Gog”

Grupa “Van Gog” je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.

Ovo je da su drugi put proglašeni za najboljeg izvođača u regionu a isto priznanje su dobili u 2007.

“Van Gogh” dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - “MTV Worlwide Act”, koja će takođe biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glazgovu.

- Ljudi, hvala svima koji ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu” - rekao je ovim povodom frontmen benda Zvonimir Đukić Đule.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Gogh osvojio MTV nagradu

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014

Grupa Van Gogh osvojila “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača. Bend nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade -" MTV Wold wide act", koja će biti dodeljena 9. novembra u Glazgovu..Foto: Promo.. “Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje...

Nastavak na Mondo...

Van Gog osvojio MTV nagradu

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2014

Grupa "Van Gog" je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade "2014 MTV Europe Music Awards" u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača...Ovo je da su drugi put proglašeni za najboljeg izvođača u regionu a isto priznanje su dobili u 2007..."Van Gogh" dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.