MELANIJINI RANI RADOVI Ovako je prva dama izgledala 1993. kao predsednica Amerike!

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MELANIJINI RANI RADOVI Ovako je prva dama izgledala 1993. kao predsednica Amerike!

Melanija Tramp sada je prva dama, a godine 1993. u jednoj reklami glumila je predsednicu Sjedinjenih Američkih Država.

Tada je imala 23 godine, bila je manekenka i zvala se Melanija Knavs. Pojavila se u niskobudžetnoj reklamu jedne slovenačkog modnog brenda. U reklami je vidimo kako izlazi iz aviona, razgovara sa novinarima, a onda u pratnji agenata tajne službe polaže zakletvu kao prva predsednica SAD.

SEE IT: Melania Trump appeared in 1993 Slovenian fashion ad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << as the "first woman president of the United States" https://t.co/msNYk0gRwP pic.twitter.com/PIth1RbIR8

- Ovo je neverovatna istorijska podudarnost. Izgledala je prefinjeno, elegantno, kao prava predsednica, rekla je američkim medijima Jožica Brodarič, koja je pisala scenario za ovu reklamu, dok je Natalija Gorščak, direktorka Slovenačke nacionalne televizije otkrila još jedan neobičan detalj iz reklame, a koji je vezan za scenu kada Melanija čita i potpisuje zvanične dokumente.

- Radi se o imigracionim dokumentima, ona u njima daje dozvolu da troje ljudi pređu granicu između dve zemlje - otkriva Natalija.

Tri godine kasnije, Melanija je otišla u Ameriku kako bi se bavila manekenstvom, mada postoje sumnje da je ilegalno ušla u zemlju 1995. godine. Donalda je upoznala 1998, a venčali su se 2005.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas je najpoznatija žena na svetu: Pre 23 godine je ne biste ni prepoznali!

Izvor: B92, 20.Jan.2017

Melanija Tramp će i zvanično postati prva dama Amerike. Verovali ili ne, pre 24 godine glumila je ni manje, ni više nego američku predsednicu u reklami za jednu slovenačku kompaniju...Melanija Knaus je tada imala samo 23 godine!..Za ulogu predsednice tražili su prefinjenu osobu, a nije dugo trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.