MALA, FUNKCIONALNA, JEFTINA Ova kuća košta samo 132.000 dinara

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA, FUNKCIONALNA, JEFTINA Ova kuća košta samo 132.000 dinara

Ako ste mislili da je nemoguće živeti u maloj kućici, bar privremeno, prevarili ste se. Moguće je sasvim lagodno funkcionisati i u sedam i po kvadratnih metara.

Ova kućica ima samo nekoliko kvadratnih metara, ali u nju su smešteni krevet, ostava, mala kuhinja sa minifrižiderom i potkrovlje.

Ako otvorite jedan deo krova, dobijate i terasu na koju može da se smesti još jedan krevet.

Najbolje od svega je to što ovu kućicu možete da izgradite sami: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << planovi za nju prodaju se na internetu po ceni od 29,95 dolara.

Nakon toga izrada kućice košta 1.2000 dolara (132.000 dinara) ili čak i manje, bar prema dizajneru Dereku Didrikenu sa bloga "Relaxshacks".

- Cilj mi je bio da napravim jednostavnu kuću koju mnogi mogu da priušte sebi - kaže on.

I uspeo je u tome. Jedina mana je to što ova kućica nema toalet, ali je i dalje savršena za kampovanje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.