Lukasova Sonja želi da se porodi u Nemačkoj

Izvor: S media, 13.Mar.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukasova Sonja želi da se porodi u Nemačkoj

Supruga Ace Lukasa više bi volela da drugo dete rodi u Leverkuzenu nego u Beogradu.

Dete Sonje i Aca Lukasa čim se rodi, dobiće nemačko državljanstvo. Kako saznaje „Kurir“, Vuksanovićeva je u četvrtom mesecu trudnoće i više bi volela da svoje drugo dete rodi u u zemlji čiji je državljanin, odnosno u gradu Leverkuzenu, nego u Beogradu. Razlog zbog koga je Sonja odlučila da se porodi u Nemačkoj jeste to što se tamo oseća sigurnije, pošto trudnice imaju bolje uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i lekari su posvećeniji budućim majkama, navode naši sagovornici bliski stilistkinji i supruzi popularnog pevača. „ Sonja ni najmanje stvari ne voli da prepusti slučaju, a da ne pričamo o porođaju“, započinje priču ovaj izvor i dodaje: „Upravo zbog toga, za sebe i bebu želi samo najbolje, pa je sasvim razumljivo što želi da se porodi u Nemačkoj, gde ima mnogo prijatelja i rodbine. Naravno da Lukas nema ništa protiv te njene odluke“. A, i da se ne slaže, kažu upućeni, sigurno se ne bi suprotstavio supruzi koja je u drugom stanju. Ona je za „Kurir Stars“ delimično potvrdila naša dobro proverena saznanja, odnosno nije u potpunosti otpisala Beograd kao mesto u kojem bi bebu donela na svet. „ Postoji mogućnost da se porodim u Nemačkoj, ali još nisam odlučila. Ja sam i nemački državljanin, tako da će biti sasvim razumljivo ako budem rešila da tamo rodim svoje dete“, otkrila je Sonja.

(Kurir)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena Ace Lukasa želi da se porodi u Nemačkoj!

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2011

Supruga Ace Lukasa više bi volela da drugo dete rodi u Leverkuzenu nego u Beogradu. Dete Sonje i Aca Lukasa čim se rodi, dobiće nemačko državljanstvo. Kako saznaje „Kurir“, Vuksanovićeva je u četvrtom mesecu trudnoće i više bi volela da svoje drugo dete rodi u u zemlji čiji je državljanin,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.