LUDA PLANETA: Vagina sa mirisom...breskve?

Izvor: Press, 22.Nov.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA PLANETA: Vagina sa mirisom...breskve?

Parfem više nije dovoljan. I vaš međunožje treba da miriše.
Kažu da mirisi imaju veliki uticaj na ljudsku psihu. Zato su dvojica naučnika izmislila probiotik "Slatka breskva", koji čini da vagina miriše na breskvu.

Ostin Hejnc i Gilad Goma su osmislili specifične probiotike koji sprečavaju infekcije urinarnog trakta kod žena, ali čine i da ženske genitalije mirišu kao zrelo voće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />


"Ideja nam je bila da podstaknemo samopouzdanje kod žena, koje može biti poljuljano zbog nekih neprijatnih mirisa koje naše telo proizvodi", rekao je Hajnc tokom prezentacije novih probiotika i dodao: "Svi naši mirisi nisu samo naši, oni su proizvod nevidljivih stvorenja koja žive na nama". 

Da li biste vi koristili taj "mirišljavi" lek?

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.