LG veš mašina i sušilica sa TWIN wash sistemom pere dve ture veša istovremeno

Izvor: 011vodič.com, 23.Jan.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG veš mašina i sušilica sa TWIN wash sistemom pere dve ture veša istovremeno

Sve je lakše biti domaćica, ali i zaposlena žena i majka. Pogledajte ovu mašinu – “pet jezika govori”! Kompanija LG je predstavila na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu, spektakularnu veš mašinu. TWIN Wash sistem sa prednjim punjenjem, prvi ovakve vrste, omogućava da se dve odvojene ture veša peru u isto vreme!To je moguće zahvaljujući specijalnom dizajnu. Naime, mašina se sastoji iz dva dela – prvi je standardne veličine, a drugi je u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vidu mini mašine koja je smešetana ispod glavne, a idealna je za osetljivu odeću koja zahteva specijalnu negu ili specifične programe pranja.
Mini mašina može da se kombinuje sa bilo kojom LG mašinom sa prednjim punjenjem, a super je za sportsku odeću, donji veš, čarape…

Novi modeli LG veš mašina i sušilica imaju i SmartThinQ tehnologiju, koja omogućava povezivanje na Wi-Fi mrežu i upravljanje aparatima pomoću LG aplikacije za smart telefone.
Dakle, kada vam telefon zazvoni na poslovnom sastanku, možda vam to mašina za veš javlja da je oprala veš!
The post LG veš mašina i sušilica sa TWIN wash sistemom pere dve ture veša istovremeno appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.