Kraj velike ljubavi: Avril Lavinj i Čad Kruger se razvode

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj velike ljubavi: Avril Lavinj i Čad Kruger se razvode

Pevačica Avril Lavinj i frontmen grupe "Nickelback" Čad Kruger, objavili su da stavljaju tačku na svoj dve godine dug brak.

Međutim, nakon dve godine zajedničkog života, ovaj muzički par rešio je da na svoju ljubav stavi tačku, a pevačica je to potvrdila putem Instagrama, gde je objavila fotografiju sa njihovog venčanja uz emotivnu poruku.

It is with heavy heart that Chad and I announce our separation today. Through not only the marriage, but the music as well, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << we've created many unforgettable moments. We are still, and forever will be, the best of friends, and will always care deeply for each other. To all our family, friends and fans, thank you sincerely for the support.

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on Sep 2, 2015 at 11:53am PDT

- Teška srca Čad i ja objavljujemo danas da se razvodimo. Tokom našeg braka, ali i muzičke karijere, stvorili smo mnogo nezaboravnih trenutaka. Zauvek ćemo ostati dobri prijatelji, i to ćemo zauvek ostati, i uvek ćemo brinuti jedno za drugo. Hvala svim fanovima, prijateljima i rodbini na iskrenoj podršci koju nam pružate - napisala je pevačica.

Avril i Čad su se upoznali tokom rada na zajedničkom projektu, i nakon kratke romanse rešili da se venčaju. Ovo je drugi neuspeli brak za pevačicu, koja se 2009. godine razvela od Derika Viblija iz grupe "Sum 41", i prvi za Krugera.

Lavinj je nedavno priznala da se i dalje bori s posledicama Lajmske bolesti, bakterijske infekcije koju je dobila od krpelja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.