Konačno napravljena društvena mreža na kojoj žene postavljaju SAMO GOLE FOTKE

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno napravljena društvena mreža na kojoj žene postavljaju SAMO GOLE FOTKE

Za sve one koji su to godinama čekali, na internetu se, napokon, pojavio sajt za upoznavanje na kom je dozvoljeno - i obavezno - da žene postavljaju slike na kojima su gole.

Ako za upoznavanje žena koristite društvene mreže jer smatrate da "startovanje" uživo nije romantično kao na filmovima, verovatno vam je dosadilo da beskrajno pregledate njihove slike sa drugaricama i psima, koje obožavaju da kače, a sve to ne biste li konačno nabasali na neku "golišavu".

Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << radosne vesti za vas: tome je došao kraj, zahvaljujući sajtu nudistfriends.com, na kom svaka devojka koja vam se dopadne ima i fotografiju na kojoj je "k'o od majke rođena".

Foto-ilustracija: Profimedia

Naravno, kao i u svim dobrim stvarima u životu, postoji neka caka: da biste uopšte pristupili toj bazi, i vi morate da okačite svoju sliku, u istom izdanju. 

Osim toga, ovaj sajt je namenjen nudistima, što znači da se njihova spremnost da ih ljudi gledaju gole nema veze sa velikodušnošću i uslovima ovog sajta, već je to njihov način života i mimo interneta, koji će očekivati i od vas.

(Telegraf.rs / Break.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.