Izvor: KarikeMagazin.com, 09.Avg.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan izdaje knjigu svojih selfija

Karike magazin Karike magazin - Vaš omiljeni magazin Dobro ste pročitali naslov poznat rijaliti zvezda izdaje knjigu svojih selfija. Knjiga će se zvati “Kim Kardashian Selfish” (Kim Kardašijan Sebična) i koštaće $19,95. Knjiga selfija se pojavljuje u prodaji u aprilu 2015. godine, a ako ne možete da dočekate da vidite selfije, pratite je na društvnim mrežama gde redovno objavljuje po neki selfi. Kim je priznala da pati od “manije” slikanja selfija, pa je tako na odmoru na Tajlandu >> Pročitaj celu vest na sajtu KarikeMagazin.com << ulikal čak 1.200 selfija. Međutim, ideja za ovu knjigu je nastala u jednoj epizodi njenog rijalitija gde je obasnila kako je slikala svoje seksi selfije, kako bi poklonila knjigu svom izabraniku Kanjeu Vestu, a onda je došla n idrju da bi mogla i da izda takvu knjigu. Da li bi kupili knjigu sa selfijima Kim Kardašijan? Post Kim Kardašijan izdaje knjigu svojih selfija je objavljen na Karike magazin.

Nastavak na KarikeMagazin.com...






Povezane vesti

Novi poslovni poduhvat Kim Kardašijan: Izdaje knjigu od 352 stranice selfija

Izvor: Story, 09.Avg.2014

Starleta nije mogla da se seti šta da poklonim svom dragom Kanijeu za Dan zaljubljenih, pa joj je na pamet pala jedna genijalna ideja....Kim Kardašijan, foto: Instagram

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KarikeMagazin.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KarikeMagazin.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.