Keba: Da nisam pevač, bio bih lekar na VMA

Izvor: Blic, 05.Jun.2013, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba: Da nisam pevač, bio bih lekar na VMA

- Da nisam pevač, bio bih lekar na VMA, mada sam i sad u neku ruku i doktor jer pesmom lečim dušu - rekao je Dragan Kojić Keba na promociji albuma “Fer ubica”.

Folk pevač je nakon sukoba sa TV “Pink” i tužbe koju je podneo protiv te televizije, napustio “Grand” i novi album izdao za PGP.

- Vratio sam se u kuću u kojoj sam devedesetih doživeo najblistavije trenutke u karijeri - ispričao je Keba, a potom, u svom maniru, izvadio ogledalce.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Stalno me pitaju da li imam trajnu šminku, a ja sam prirodno lep! Malo mi je moja drugarica Vanda docrtala obrve i to je sve. Volim da sam uredan i da lepo izgledam. Šta ima čudno u tome?! - zapitao se Keba, veliki kolekcionar ogledala, i priznao da ih ima više od 100, svih oblika i veličina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keba zaratio sa Pinkom, prešao u PGP RTS

Izvor: Mondo, 05.Jun.2013

Folk pevač zbog sukoba sa Željkom Mitovićem promenio produkcijsku kuću. O svom izgledu: "Najlepši sam, jer je na meni sve prirodno"...Folk pevač Dragan Kojić-Keba poslednjih dana je u žiži javnosti kako zbog novog albuma, tako i zbog svog izgleda...Zanimljivo, on je posle 11 godina saradnje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.