Kako da znate da li pati za bivšom?

Izvor: Prva.rs, 29.Nov.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da znate da li pati za bivšom?

1. Stalno spominje bivšu partnerku
U ovom slučaju izreka 'nekad bilo, sad se spominjalo' vam baš i ne ide na ruku. Ovo je vrlo očigledan razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u pozadini njegove glave, ili bolje rečeno srca. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije preboleo i da mu je još u svežem sećanju.
2. Upoređuje nju sa vama
Poređenja uopšteno nisu sastojak veze koji bi mogao da je unapredi ili učini vatrenijom. Kompliment >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << poput onoga da imate osmeh kao Hajdi Klum je dobrodošao, ali bilo šta drugo ne prolazi. Upoređivanje s bivšom možete da tolerišete prvih 48 sati veze, a nakon toga ističe test na tolerisanje nepoželjnih u vezi.
3. Nastavlja da se druži sa njom
Ne želite da budete jedna od onih koja ograničava svog muškarca, te stisnutih zuba izražavate podršku druženju svoje ljubavi s nekadašnjom devojkom. Da, oni jesu samo prijatelji, ali ova bi drugarica morala da bude na sigurnoj udaljenosti veći deo vremena. U njegovoj blizini bi trebala biti eventualno na kafi posle posla, i to ponekad u vašem prisustvu. Zašto da ne, možda biste i vi mogle da budete dobre poznanice.
4. Vodi vas na mesta koja ga podsećaju na nju
Ako vas stalno vodi na isto mesto, na istu klupicu u parku ili restoran, pitajte ga zašto je upravo to mesto toliko bitno. Ako vam odgovori da je to zbog toga što je tamo odlazio s bivšom, nije vreme za paniku, već za uzbunu. Panika odlazi ako odbija da pronađe neko vaše, sasvim lično mesto.
5. Smeta mu ako je bivša u vezi
Ako vam dečko sav nezadovoljan i potišten saopšti kako bivša ima novog dečka, recite i vi njemu jednu dobru vest. I on je u vezi, i to s vama, i svako nezadovoljstvo zbog nove ljubavi njegove bivše nije njegova niti vaša briga.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.