Izvor: Blic, 13.Jul.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJICA INSTAGRAMA Ovo je najlakovanija fotka na društvenoj mreži

Ne samo što je najpraćenija osoba na Instagramu, Selena Gomez sada je i vlasnica fotografije sa najviše lajkova na društvenoj mreži.

Slika na kojoj mlada zvezda pije koka-kolu na slamčicu prikupila je preko četiri miliona lajkova. Selena je krasila i fotografiju koja je prethodno držala rekord po broju lajkova, ali je nju na svom profilu objavio njen bivši dečko Džastin Biber. Radi se o slici objavljenoj pre tri meseca, ali nastaloj pre nekoliko godina, dok je par još bio u vezi.

Selenu na Instagramu prati 89,1 milion ljudi, a poređenja radi, Kim Kardašijan ima "samo" 76,7 miliona pratilaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fotka Selene Gomez skupila najviše lajkova na Instagramu ikad (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2016

Sa 89,2 miliona pratioca, pjevačica Selena Gomez je "najpraćenija" osoba na Instagramu...Dvadesettrogodišnja pjevačica je ovom rekordu dodala još jedan nakon što je postavila fotografiju koja je postala najlajkovanija na ovoj društvenoj mreži...Fotografija predstavlja reklamu za Koka Kolu, na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.