Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLETVA SLAVNE PORODICE Razvodi se Kim Kardašijan

Kim Kardašijan ovih dana posvećena je brizi oko supruga Kanjea, koji se oporavlja od nervnog sloma zbog kojeg je deset dana proveo u bolnici.

Ali, 36-godišnja starleta nije zadovoljna svojim brakom. Naime, "Us Weekly" piše da Kim želi da se razvede kada se reper oporavi, i da je već počela da smišlja strategiu kako bi dobila puno starateljstvo nad ćerkom Nort i sinom Sejntom.

Isti magazin nedavno je preneo da Kanje ne živi sa Kim u njihovoj vili na Bel Eru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već da je iznajmio stan u Los Anđelesu, ali ti navodi nisu potvrđeni.

- Ona želi razvod. Ne može više da ostane u braku sa njim. Ali, sada je loš trenutak pa će sačekati malo pre nego što podnese papire. I pored svega, stalo joj je do Kanjea i želi da on dobije svu pomoć koja mu je potrebna. Ali, već neko vreme se ne oseća srećno u braku - rekao je izvor, te dodao da će Kim konačnu odluku doneti kada se Kanje oporavi od nervnog sloma.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zarobljena u braku: Kim želi razvod od Kanyea!?

Izvor: Tracara.com, 07.Dec.2016

Dvoipogodišnjem braku starlete i repera bliži se kraj (foto: Wenn) Kim Kardashian planira da okrene novi list u 2017. godni. Strani mediji navode da je starleta sremna da se nakon dve i po godine braka razvede od supruga Kanye Westa. Prijateljica rijaliti zvezde u izjavi za magazin US Weekly tvrdi...

Nastavak na Tracara.com...

Kraj posle svega: Poznati par se razvodi

Izvor: B92, 08.Dec.2016, 11:10

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan planira da se razvede od svog supruga Kanje Vesta, ali onda kada se on u potpunosti oporavi...Kim je uz poznatog repera bila sve vreme dok je bio u bolnici i brinula o njemu. Ipak, strani mediji pišu kako je rešila da na ovaj brak stavi tačku. Čak se navodi da planira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.