KAKO DA MASTURBIRATE NON-STOP? Pogledajte šta reklamira ova seksi doktorka! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO DA MASTURBIRATE NON-STOP? Pogledajte šta reklamira ova seksi doktorka! (VIDEO)

Reklama u kojoj privlačna Britanka obučena u lekarski mantil, sedi na stolu u svojoj kancelariji i govori o masturbaciji, zapravo je lukav marketinški potez kompanije "Soni"

“Soni” je brzo i tiho povukao svoju reklamu za Plejstejšn sa evropskog Jutjub naloga, jer je ona izazvala brojne kritike i negativne reakcije šire svetske javnosti. Oglas je povezan sa mekom pornografijom, kako tvrde neistomišljenici, koji nisu smatrali da je ovakav video pogodan za marketing >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uređaja PC Vita Remote Play.

Privlačna Britanka obučena u lekarski mantil, sedi na stolu u svojoj kancelariji i govori o masturbaciji, o načinima i mestima na kojima možete da uživate. Ona čak na kraju svog kratkog seksi govora, daje savet ljudima kako mogu da se samozadovoljavaju čitavog dana bez prestanka.

- Znam da ste to već uradili danas, i kladim se da ste uživali. Koliko puta ste to radili juče? Da li se plašite da radite to često? U spavaćoj sobi ili ispod ćebeta? Ili preferirate kuhinju ili kupatilo? Ili možda baštu? – kaže ona u reklami, primičući se svojim gledaocima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Reklama je pokrenula mnoge diskusije vezane za to šta ona zapravo poručuje. Mnogi smatraju da se radi o seksizmu, dok naravno postoje i oni koji apsolutno uživaju gledajući je. Da li je kompanija htela da pokaže da i žene igraju igrice ili je ovo samo iskorišćeno kao seksualna fantazija napaljenih tinejdžera i “gejmera”?

Da li se vama dopada ova reklama?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: time.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KAKO-DA-MASTURBIRATE-NON-STOP-Pogledajte-sta-reklamira-ova-seksi-doktorka

Izvor: medio.rs, 25.Nov.2014, 02:01

Reklama u kojoj privlačna Britanka obučena u lekarski mantil, sedi na stolu u svojoj kancelariji i govori o masturbaciji, zapravo je lukav marketinški potez kompanije "Soni"..“Soni” je brzo i tiho povukao svoju reklamu za Plejstejšn sa evropskog Jutjub naloga, jer je ona izazvala brojne kritike...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.