Jarić na ručku sa novom devojkom

Izvor: Blic, 21.Jun.2015, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić na ručku sa novom "devojkom"

Taman kada su svi očekivali da će bivši košarkaš Marko Jarić na sastanak otići sa devojkom Dušicom Savić, on se odlučio da na ručak povede stariju ćerku.

Jarić se na Tviteru pohvalio fotografijom na kojoj ruča sa malom Valentinom, napisavši da ima “sastanak”. Njih dvoje su odabrali zabačeni sto u restoranu i uživali, što se vidi na licu male Valentine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marko Jarić: Na sastanku sa princezom! (FOTO)

Izvor: Story, 21.Jun.2015

Iako mediji bruje o njegovoj vezi sa Dušicom Savić, bivši košarkaš je na ručak poveo drugu devojku...Marko Jarić, foto: Story arhiva..Naime, u pitanju je njegova starija ćerkica Valentina...Marko na društvenoj mreži Tviter često postavlja fotografije na kojima je u društvu ćerki, ističući...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.