JUBILEJSKO SLAVLJE Za 15. rođendan Egzita nastupa 109 di-džejeva na Urban Bug bini

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILEJSKO SLAVLJE Za 15. rođendan Egzita nastupa 109 di-džejeva na Urban Bug bini

Ove godine će Urban Bug bina doneti obimniji programa sa čak 109 izvođača iz cele Srbije i regiona, sa gostima iz Velike Britanije.

Od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi za miks pultom jedne od omiljenih bina na Egzitu, u čast velikog jubileja, u svakom trenutku će zajedno nastupati čak tri di-džeja.

U petak, 10. jula prvi će podeliti miks pult Calavera, Reblok i Simon Roge dok će čast da otvori subotnje veče imati trojac Novak, Kristijan Petrovski i Nemex.

Poslednje dve festivalske noći program će počinjati sat ranije, od 19 sati, a ovako izgleda satnica nastupa svih di-džejeva koji će publiku uveseljavati do 8 sati ujutru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za 15. rođendan Exita 109 di-džejeva na Urban Bug bini

Izvor: B92, 05.Jul.2015

Nakon dosadašnjeg ”back2back” koncepta programa, Urban Bug bina ove godine za 15. rođendan Exita, donosi još obimniji program sa čak 109 izvođača iz cele Srbije i regiona, sa gostima iz Velike Britanije!..Od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, u neposrednoj blizini mts Dance Arene,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.