Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAČA OD BOLESTI Dona Ares ponovo pobedila rak

Bosanskoj pevačici Azri Kolaković, koja je poznatija pod umetničkim imenom kao Donna Ares, lekari su 2014. godine dijagnostikovali kancer. Danas, dve godine terapija i borbe za život, pevačica je konačno uspela da pobedi opaku bolest.

Međutim, njena borba je bila duga i iscrpljujuća. U aprilu 2015. godine dobila je prvu bitku, metastaza nije bilo. A u maju 2016. godine  fotografijom na "Fejsbuku" Donna Ares saopštila je da postoji mogućnost da se karcinom vratio. Usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je još jedna borba, iz koje je Dona Ares izašla kao pobednica.

- Ko je pratio i čitao knjigu zna šta se dešavalo tog datuma i zašto je važan, 24.10. druga godina. I najnovija saznanja danas iz bolnice ... Odlični rezultati PET CT-a. E pa od danas se računam kao zdrava, iako još na oporavku, ali bez te proklete životinje. Jer danas je odličan dan i zdrava jača sam! Hvala na podršci iako vi već znate moju večnu zahvalnost na snazi koju ste mi dali kad je trebalo. Volim vas - napisala je danas Dona u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) DONA ARES POBEDILA RAK: Od danas sam bez PROKLETE životinje!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2016

...Dona je vest da je pobedila rak podelila sa prijateljima na društvenoj mreži Instagram.."Ko je pratio i čitao knjigu zna šta se dešavalo tog datuma i zašto je važan 24 oktobar Druga godina i najnovija saznanja danas iz bolnice - odlični rezultati pet ct-a! Od danas se računam kao zdrava,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.