Izrasla joj je DŽOMBA na GLAVI. Otišla je na operaciju, a i doktorka je ostala zbunjena onim što je izvadila iz te kvrge! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrasla joj je DŽOMBA na GLAVI. Otišla je na operaciju, a i doktorka je ostala zbunjena onim što je izvadila iz te kvrge! (VIDEO)

Novi video-klip iz "kuhinje" dermatologa Sandre Li pojavio se na Jutjubu. Na snimku se vidi intervencija na devojci, kojoj se na glavi stvorila džomba veličine stonoteniske loptice.

Devojka je dugo izbegavala posetu lekaru, ali zbog estetskih i pre svega zdravstvenih razloga, morala je da "preseče" i ode "pod nož".

Pogledajte kako je prošla intervencija:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ovaj UŽAS joj se stvorio na leđima! Ono što je bilo u njemu nateraće vas da povratite (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 13:14

U moru klipova na Jutjubu pronašli smo snimak koji će kod mnogih izazvati mučninu. Reč je o tome da je snimljena intervencija uklanjanja inficirane ciste...Ovaj operativni zahvat obavljen je pod lokalnom anestezijom...Pogledajte intervenciju.....(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.