Izbrišite deset godina za deset minuta!

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbrišite deset godina za deset minuta!

Male promene u oblačenju, frizuri, i adekvatna nega kože može vam vratiti 10 godina, ukoliko sledite sledeće savete...
Фото:магазин.хр
Користите подлогу (базу за шминку)
Жене често чине грешку кад нанесу велику количину декоративне козметике >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << надајући се да ће изгледати млађе. Направите, све што сте постигли јесте да изгледате старије, важно је знати ако желите да изгледате млађе треба да купите базу у боји. Нанесите је на образе и чело, на опуштени део коже, како би деловала затегнутије. 

 
Нанесите коректор испод очију
Један од разлога зашто изгледате старије јесте због тамних колутова који годинама постају све више и више истакнути. Коректор ће помоћи да се прикрију подочњаци и ожиљци, али припазите да не претерате са коректором како би избегли разлику у боји подручја око очију и остатка лица.
Изаберите одећу с обзиром на телесну грађу
Неће вас помладити само лице, него и одећа. Многе жене престану да прате моду с годинама носе годинама и због које изгледају старије.
Решите се длачица с лица
Иако депилирање није најугоднија ствар на свету, чисто лице, без икаквих видљивих сувишних длачица делује неколико година млађе. Издепилирајте воском науснице, средите обрве и потаманите оне чудне длачице на образима, па ће ваше лице деловати глатко и младолико. 
Изменити фризуру
Пробајте нешто другачије! Распитајте се код фризера које ће вас фризуре подмладити и која ће добро стајати на вашем облику лица.
Испробајте корсет
Савршена ствар за жене у годинама, али и оне млађе које се само желе утегнути, су корсети, захваљујући којима ћете исто деловати млађе. 
Користите маске за вашке
Ако желите да скинете десет година, немате воље да користите шминку, важно је да редовно користите маску за лице. Пре него нанесете маску, свакако урадите пилинг како бисте отворили поре и затим их нахранили.
Користите светлу нијансу ружу за усне
Тамне усне ће само указати на проблематичне делове лица. Пастелне, мат и светле нијансе су апсолутни 'муст-хаве' производи ако желите да изгледате младолико. 
Смејте се
Последњи али не и најмање важан на листи је осмех. Намешено лице изгледа моментално млађе.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako da izgledate 10 godina mlađe za samo 10 minuta

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Lisa..Male promene u oblačenju, frizuri, i adekvatna nega kože može vam vratiti 10 godina, ukoliko sledite sledeće savete....Koristite podlogu (bazu za šminku)..Žene često čine grešku kad nanesu veliku količinu dekorativne kozmetike nadajući se da će izgledati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.