Intimno venčanje: Kristina Bekvalac se udala u crnoj toaleti

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intimno venčanje: Kristina Bekvalac se udala u crnoj toaleti

Umesto u raskošnoj venčanici, kakve pravi svojim mušterijama, mlada je sudbonosno da danas izgovorila u crnom kombinezonu.

Kreatorka Kristina Bekvalac venčala se danas sa bivšim mužem, arhitektom Ivom Maritnovićem.

Udala se Kika!✨

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 2, 2015 at 7:13am PDT

Venčanju sestre koja je i njen najodaniji prijatelj i saradnik, Nataša Bekvalac pristupila je sa velikom radošću.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njih svečanom činu prisutvovala je samo najbliža rodbina mladenaca i nekoliko prijatelja.

Nataša Bekvalac je na Instagramu objavila fotografiju iz opštinske kancelarije u kojoj su se Kristina i Ivo zakleli da će ovaj put negovati svoju ljubav i ostati zajedno do kraja života.

mi na utakmici

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 19, 2014 at 11:39am PDT

Najveselije na venčanju su bile pop zvezda i njena ćerka Hana i  Petra sedmogodišnja naslednica mladenačkog para koja je skakala od sreće što su njeni tata i mama ponovo postali bračni par.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.