IZ PROBLEMA U PROBLEM Kaća Živković je nedavno provela noć na TREŽNJENJU, a sad je ponovo imala BLISKI SUSRET sa policijom

Izvor: Blic, 09.Jul.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ PROBLEMA U PROBLEM Kaća Živković je nedavno provela noć na TREŽNJENJU, a sad je ponovo imala BLISKI SUSRET sa policijom

Pre nekoliko meseci je uhvaćena kako vozi sa 2,2 promila alkohola u krvi, a sada se ponovo susrela sa milicijom, pa je sve zabeležila u vidu objave na društvenim mrežama.

Pevačica Katarina Živković je na svoj Instagram profil postavila sliku, na kojoj vidimo kako je nju i njenu ekipu zaustavila policija.

Na fotki se vidi kako je njenog saputnika ispitivao policajac, dok se ona sladila u automobilu i "kačila" sve na društvene mreže.

Sudeći po komentarima uz sliku, čini se da su prošli bez većih posledica, a nadamo se da ovog puta Katarina nije vozila u alkoholisanom stanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUČILA DA SE SKINE Naša pevačica pokazala GUZU na društvenim mrežama

Izvor: Blic, 09.Jul.2017

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" po prvi put je na svoj Instagram profil postavila sliku na kojoj vidimo njenu zadnjicu u prvom planu, a ovo se jako dopalo mnogim muškarcima koji je prate na popularnoj društvenoj mreži...Aleksandra Mladenović često ističe svoj seksepil, ali skidanje na objavama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.