ISPLIVALA ISTINA: Kim Kardašijan priznala da se ljubila sa svojim polubratom!

Izvor: Press, 28.Jul.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA ISTINA: Kim Kardašijan priznala da se ljubila sa svojim polubratom!

U novoj epizodi „Kardašijanovih”, popularna porodica krenula je na „zasluženi” odmor na Tajland. Kimin polubrat Brodi otkrio je da su se ona i Brodi ljubili kao tinejdžeri. Cela famlija prasnula je u smeh, a zadirkivanjima nije bilo kraja. I to sve dok je pored Brendona sedela njegova supruga Lija.

 
Baka Kris, zadirkivala je Brendona da je od malih nogu zaljubljen u Kim, ali ni on nije ostao dužan. Skinuo se potpuno go i legao u krevet popularne starlete. Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kim je ovo iskoristila i ovekovečila kamerom svog „ajfona”.
Podsećanja radi, Kris se udala za Brusa Dženera i dovela u brak svoje tri ćerke: Kim, Kloi i Kortni. Brus je iz prvog braka imao Brendona, Burta i Brodija i ćerui Kejsi. Kris i Brus su kasnije dobili ćerke Kendal i Kajli.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.