IMA SE, MOŽE SE Saša Popović dao 150.000 evra za auto

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA SE, MOŽE SE Saša Popović dao 150.000 evra za auto

Posle Lepe Brene, koja je od Dragane Mirković kupila „majbah“, i Saša Popović je rešio da obnovi svoj vozni park novim skupocenim automobilom.

Iako je nedavno kupio „mercedes GLE 350“, koji je platio 67.000 evra, Saša Popović je kupio i BMW vredan 150.000 evra!

Čelnici „Grand produkcije“ kao da se takmiče ko će imati skuplji automobil u svom voznom parku.

Lepa Brena se prvo častila skupocenim „bentlijem“, koji sama najčešće vozi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a nedavno je kupila i „majbah“ od Dragane Mirković u vrednosti od oko 200.000 evra.

Njen glavni partner u „Grandu“ Saša Popović ne želi da zaostaje za njom, pa je tako prvo kupio luksuzni „mercedes“, a potom i BMW.

- Saša Popović najviše voli modele marke BMW i njih najčešće vozi. U tim automobilima se oseća najprijatnije i njima najlakše upravlja. Sada je kupio novi model i uživa u njemu - otkriva izvor blizak generalnom direktoru „Granda“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA TO VOZI PRVI ČOVEK GRANDA? Saša Popović iskeširao 150.000 evra za auto

Izvor: Kurir, 24.Maj.2016

...Čelnici Grand produkcije kao da se takmiče ko će imati skuplji automobil u svom voznom parku Lepa Brena se prvo častila skupocenim „bentlijem“, koji sama najčešće vozi, a nedavno je kupila i „majbah“ od Dragane Mirković u vrednosti od oko 200000 evra..Njen glavni partner u Grandu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.