I on ima lažni profil!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I on ima lažni profil!

Ivan Bekjarev (70) najavio da će u policiji potražiti zaštitu od osoba koje se lažno predstavljaju kao on.

Foto: YouTube

Glumac i profesor rekao je da na društvenim mrežama postoje lažni profili pod njegovim imenom i prezimenom, zbog čega je odlučio da se zakonski zaštiti.

"Saznao sam da postoji taj profil, daje neke izjave koje ja nikada nisam dao. Dakle, profil je lažan i idem u policiju da nađu tog koji u moje ime izjavljuje svašta", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bekjarev a prenosi "Story".

Poslednjih meseci, više glumaca, doduše mlađe generacije, prijavljivalo je probleme sa lažnim profilima. Dok su neki od njih služili manje-više za šalu, sa drugih je u ime poznatih ličnosti tražen novac za navodnu pomoć oboleloj deci.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.