I LEPA I PAMETNA: Milica Pavlović diplomirala, nastavlja sa obrazovanjem!

Izvor: Press, 28.Nov.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I LEPA I PAMETNA: Milica Pavlović diplomirala, nastavlja sa obrazovanjem!

Da lepota i znanje itekako idu zajedno, dokazala je i pevačica Grand produkcije, Milica Pavlović. Ona je juče diplomirala na Megatrend univerzitetu, na smeru kultura i mediji.
Jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije kaže da je presrećna zbog toga što je okončala to poglavlje u svom životu, ali da se na tome neće zaustaviti.
"Srećna sam jer sam završila jednu od najvažnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << životnih stvari. Moram da priznam da je bilo jako teško uskladiti predavanja, moj posao i učenje, ali sam uspela isključivo jakom voljom. Fakultet je bio želja, kako moja, tako i bake i deke što me dodatno čini srećnom. Svakako, ja ne stajem sa ulaganjem u obrazovanje i svoju karijeru", rekla je Milica.

PROČITAJTE JOŠ:
Tanja Savić se ipak razvodi?
(FOTO) ZA NJOM SU MNOGI JUGOSLOVENI UZDISALI: Da li se sećate ove lepotice?
BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA: Preživela sam mnoge naporne noći sa Hefnerom
   

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Milica Pavlović: Neću se zaustaviti na fakultetskoj diplomi

Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2014

Da lepota i znanje itekako idu zajedno, dokazala je i pevačica Grand produkcije, Milica Pavlović. Ona je juče diplomirala na Megatrend univerzitetu, na smeru kultura i mediji...U izjavi za “Blic” jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije kaže da je presrećna zbog toga što je okončala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.