Hurem završila na Hitnoj

Izvor: Mondo, 21.Maj.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurem završila na Hitnoj

Glumici Merjam Uzerli pozlilo na jednom beogradskom splavu nakon konzumacije velike količine alkohola

Foto: YouTube

Slavna "sultanija" iz serije Sulejman Veličanstveni, završila je u Hitnoj pomoći, nakon što joj je pozlilo na jednom prestoničkom splavu.

Glumica već neko vreme boravi u Beogradu, gde snima film, a slobodno vreme provodi istražujući čari noćnog života.

Ona je sa dečkom Ozunom Guvenom bila na jednom splavu, gde je, piše "Kurir", "mešala pića", nakon čega su prijatelji morali da je odvezu u Hitnu pomoć, gde je primila infuziju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nije navikla na srpski tempo: Hurem mešala pića, pa završila u Hitnoj

Izvor: B92, 22.Maj.2015, 10:18

Turska glumica Merjam Uzerli, koja trenutno boravi u Beogradu završila je u Hitnoj pomoći nakon što joj je na jednom beogradskom splavu pozlilo...Slavna Merjam, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni“ završila je u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo na jednom prestoničkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.