Hajdi Klum i Sil se razvode

Izvor: Blic, 21.Jan.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum i Sil se razvode

Bivši supermodel Hajdi Klum i pevač Sil razvode se nakon šest i po godina braka, prenosi portal "TMZ". Kao razlog su naveli "nepomirljive razlike".

Iako su delovali kao savršeni par, izgleda da je braku Hajdi Klum i Sila došao kraj. Izvor blizak manekenki otkrio je da će ona sledeće nedelje predati papire za razvod sudu u Los Anđelesu.

Njih dvoje su bili u vezi od 2004. godine, a venčali su se u maju 2005. Imaju troje zajedničke dece - šestogodišnjeg sina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Henrija, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju ćerku Lu, a Sil je usvojio i Helenu, Hajdinu ćerku iz prethodnog braka.

Par je tradicionalno svake godine obnavljao bračne zavete, a često su u javnosti isticali kako imaju skladan brak. Novogodišnje praznike proveli su porodično u Aspenu, a glumica je na svom Tviter profilu objavila i fotografije sa skijanja.

Prema Forbsovoj listi godišnjih zarada u 2011. godini, Hajdi je zaradila 20 miliona dolara, a podaci o Silovoj zaradi nisu poznati. Strani mediji već predviđaju bitku oko podele imovine.

Manekenka, koja je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Tviter, za sada se nije oglašavala po pitanju razvoda.

Pogledajte duet Hajdi Klum i Sila sa modne revije "Victoria's Secret" iz 2007. godine:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvode se Heidi Klum i Seal!

Izvor: Tracara.com, 21.Jan.2012

Jedan od najskladnijih parova Holivuda, Heidi Klum i Seal podneli su papire za razvod, nakon šest godina braka!Par će papire potpisati u Višem sudu u Los Anđelesu naredne nedelje, javlja sajt TMZ. Kao razlog za razvod, ovaj par je naveo nepomirljive razlike. Par se venčao 20. maja 2005. godine...

Nastavak na Tracara.com...

Hajdi Klum i Sil se razvode

Izvor: Svet, 21.Jan.2012

Još jednom naoko idiličnom braku poznatih je po svemu sudeći došao kraj – nakon šest i po godina braka razvode se Hajdi Klum i Sil. TMZ javlja kako se Hajdi sprema da početkom iduće nedelje sudu u Los Anđelesu preda zahtev za razvod. Razlog će biti uobičajene “nepomirljive razlike”....

Nastavak na Svet...

Razvode se Hajdi Klum i Sil

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2012

Supermodel Hajdi Klum i pevač Sil su pred razvodom, prenosi američki sajt TMZ.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Hajdi Klum i Sil se razvode

Izvor: B92, 21.Jan.2012

Hajdi Klum (Heidi) i Sil (Seal) podneli su zahtev za razvod posle šest godina braka, javlaju američki i britanski mediji...Ova vest šokirala je fanove para koji je često javno pokazivao svoju ljubav i bio slika i prilika skladne veze...Nemačka manekenka (38) i britanski muzičar (48) upoznali su...

Nastavak na B92...

Hajdi Klum i Sil se razvode

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2012

Bivši supermodel Hajdi Klum i pjevač Sil razvode se nakon šest i po godina braka, prenosi portal "TMZ". Kao razlog su naveli "nepomirljive razlike".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.